***** ВЕЧЕ СМЕ НА НОВ АДРЕС  ***** ВАРНА БУЛ.:ТРЕТИ МАРТ" 22 В  *****  ЗАПОВЯДАЙТЕ !
 
КОНТАКТИ:
Варна, бул."Трети март" 22 В
- КООП Търговия Варна
тел.: 052 650188
моб.: 0886 73 73 33
www.eviga.bg
office ( @ ) eviga.bg
---------------------------

       Станция за СО2
          
Варна, ЗПЗ

CO2 STANCIQ
 
ТЪРСЕНЕ
DOWNLOAD
 

Партньори

"ЕВИГА" ООД е фирма, специализирана в продажба, поддръжка и сервиз на касови апарати, фискални принтери, електронни везни, ПОС принтери, етикетни принтери, баркод четци, складов и счетоводен софтуер, видеонаблюдение и фискални системи. 
ТРЕМОЛ ООД - специализирана в производство на фискални и ПОС устройства. В нейният актив са богата гама от устройства — касови апарати с фискална памет, фискални и ПОС принтери, предназначени както за българския, така и за външни пазари.


 
ДЕЙЗИ ТЕХНОЛОДЖИ ООД  - специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.
 
ЕЛИКОМ Електроник -  най-големият Български производител на пълна гама електронни везни. Фирмата произвежда везни с капацитет от 3кг до 80тона, етикетни принтери, фискални устройства и таксиметрови апарати.
Всички изделия се произвеждат и разработват в условия на внедрена система за осигуряване на качеството ISO 9001:2000

 
 
Микроинвест ООД - българска софтуерна фирма, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи. Фирмата е лидер в областта на складово-счетоводния софтуер и системи за управление на малки и средни предприятия.


 
НАЧАЛО ПРОДУКТИ СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ DOWNLOAD ЗА НАС ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ КОНТАКТИ
2024, Всички права запазени. Партньори