***** НОВИ МОДЕЛИ КАСОВИ АПАРАТИ 2019 с QR код СВЪРЗАНИ с НАП  *****  СОФТУЕР ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОДАЖБИТЕ ***** НОВИ МОДЕЛИ КАСОВИ АПАРАТИ 2019 с QR код СВЪРЗАНИ с НАП  *****  СОФТУЕР ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОДАЖБИТЕ
 
КОНТАКТИ
Варна, ул."Гаврил Кръстевич"4

тел.: 052 650188
факс: 052 650188
моб.: 0886 73 73 33
www.eviga.bg
office ( @ ) eviga.bg
---------------------------

       Станция за СО2
          
Варна, ЗПЗ

CO2 STANCIQ
 
ТЪРСЕНЕ
DOWNLOAD
 

Партньори

"ЕВИГА" ООД е фирма, специализирана в продажба, поддръжка и сервиз на касови апарати, фискални принтери, електронни везни, ПОС принтери, етикетни принтери, баркод четци, складов и счетоводен софтуер, видеонаблюдение и фискални системи. Член на Българската асоциация на дистрибуторите на фискални устройства /БАДФУ/.Българска Асоциация на Дистрибуторите на Фискални Устройства
 
 
ДЕЙЗИ ТЕХНОЛОДЖИ ООД - специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

   
ТРЕМОЛ ООД  - специализирана в  производство на фискални и ПОС устройства. В нейният актив са богата гама от устройства — касови апарати с фискална памет, фискални и ПОС принтери, предназначени както за българския, така и за външни пазари.
 
   ДАТЕКС ООД - специализирана в  производство на фискални и ПОС устройства, предназначени както за българския, така и за външни пазари.
   
ЕЛТРЕЙД ООД - българска компания, която се е утвърдила като надежден производител на фискални касови апарати, мобилни  принтери и терминали за българския и международен пазар.

  Карат Елактроникс АД -  специализирана в  производство на фискални устройства.
   Завод за изчислителна техника ЕООД  - специализирана в производство на фискални устройства.
   
Електроника АД - дейността на дружеството обхваща проектиране, производство, търговия и сервиз на : автономни и системни електронни касови апарти с фискална памет, фискални принтери, таксиметрови апарати с фискална памет, електронни системи с фискална памет за отчитане на оборотите от продажба на течни горива и други.

ЕЛИКОМ Електроник - най-големият Български производител на пълна гама електронни везни. Фирмата произвежда везни с капацитет от 3кг до 80тона, етикетни принтери, фискални устройства и таксиметрови апарати.
Всички изделия се произвеждат и разработват в условия на внедрена система за осигуряване на качеството ISO 9001:2000.
 
 РАК ООД компания за внос, търговия и изграждaне на професионална техника за видеонаблюдение, контрол на достъпа, охрана и сигнализация, комуникации и автоелектроника. Основен доставчик на камери и техника за видеонаблюдение за ЕВИГА ООД.

   
Микроинвест ООД - българска софтуерна фирма, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи. Фирмата е лидер в областта на складово-счетоводния софтуер и системи за управление на малки и средни предприятия.

 
НАЧАЛО ПРОДУКТИ СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ DOWNLOAD ЗА НАС ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ КОНТАКТИ
2019, Всички права запазени. Партньори